RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
4/01 2021

Britse misdaadserie Traces met Molly Windsor vanaf vanavond op BBC ONE

Labtechnicus Emma keert terug naar haar roots voor een baan aan een forensisch wetenschappelijk instituut. Voordat ze het goed en wel beseft, zit ze midden in een griezelig bekend verhaal. Lees hier en hier alles over de nieuwe zesdelige Britse misdaadserie Traces, die vanaf vandaag elke maandagavond om 22.00 uur is te zien op BBC ONE. Bekijk hieronder alvast de trailer. (Copyright foto: BBC Studios)

 

Nota bene: Vaste BBC FIRST-kijkers kennen Traces vast al van vorig jaar toen de miniserie daar werd uitgezonden. Traces was in eerste instantie gemaakt voor het Britse kanaal Alibi. Door de coronocrisis kon er afgelopen jaar minder tv-drama worden gemaakt en daarom zou het mij niet verbazen dat de BBC-zenderbazen zijn gaan ‘shoppen’ bij andere zenders op zoek naar geschikt drama. Zo was vorig jaar ook de oorspronkelijk voor ITV Encore gemaakte serie Harlots al te zien op BBC TWO.

Inmiddels is bekend dat er een tweede seizoen komt van Traces. Hoofdrollen in seizoen 1 worden gespeeld door Line of Duty’s Martin Compstion en Molly Windsor, bekend van Three Girls en Cheat. Ik vond Traces maar een matige serie en kon niet echt warm lopen voor het hoofdpersonage.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Britse misdaadserie Traces met Molly Windsor vanaf vanavond op BBC ONE".