RSS
  • Dracula
  • The trial of Christine Keeler
  • Confession
  • Death in Paradise SE09
  • Sanditon
  • Silent Witness SE23
  • The Crown SE03
ARTIKEL 0 reacties
11/09 2019

Eerst The Serpent voor Jenna en dan (hopelijk) weer meer Victoria

De regeerperiode van Jenna Coleman’s koningin Victoria lijkt nog lang niet voorbij. Er worden gesprekken gevoerd voor een vierde seizoen van het kostuumdrama Victoria. Op de radio bij Graham Norton vertelde hoofdrolspeelster Jenna Coleman enkele weken geleden dat zij weer beschikbaar is, maar even een pauze neemt voor een aantal andere projecten. Scenariste Daisy Goodwin zou echter al bezig zijn met de scenario’s. Op zijn vroegst komt seizoen 4 dus waarschijnlijk pas in de loop van 2021 op de buis. (Copyright foto’s: ITV Studios, BBC Studios bron: website Patrick Munn)

 

Inmiddels is Jenna Coleman, die later dit seizoen bij de NPO ook nog is te zien in de miniserie The Cry, samen met Billy Howle (MotherFatherSon) en Ellie Bamber gecast voor The Serpent, een nieuwe achtdelige BBC-misdaadreeks die straks ook op Netflix zal zijn te zien.

The Serpent is een op ware feiten gebaseerde dramaserie van scenarist Richard Warlow over de Franse seriemoordenaar Charles Sobhraj. Hij lokte in de jaren zeventig verschillende rugzaktoeristen in de val en vermoordde ze, waaronder twee Nederlandse jongens. De Nederlandse junior diplomaat Herman Knippenberg (gespeeld door Billy Howle, hier op de foto in MotherFatherSon) wist hem uiteindelijk te ontmaskeren waardoor hij in Nepal kon worden berecht. De opnamen zijn zojuist van start gegaan in Thailand.

Victoria seizoen drie wordt momenteel uitgezonden bij de NPO op zaterdagavond en op Eén op vrijdagavond.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Eerst The Serpent voor Jenna en dan (hopelijk) weer meer Victoria".