RSS
  • The Cry
  • Doctor Who
  • Bodyguard
  • Inspector Banks
  • Midsomer Murders
ARTIKEL 0 reacties
27/08 2017

Maak kennis met Cormoran Strike, nieuwe misdaadserie naar JK Rowling op BBC ONE

Harry Potter als detective? Nou nee, dat is Cormoran Strike zeker niet. Maar… Tom Burke’s privédetective, die vanavond zijn opwachting maakt in de nieuwe Britse misdaadserie Strike: The Cuckoo’s Calling is wél gebaseerd op de boeken van Harry Potter-auteur JK Rowling, vanavond om 22.05 uur op BBC ONE. (Copyright foto: BBC)

Rowling schreef de verhalen onder haar pseudoniem Robert Galbraith. Tom Burke (The Musketeers), Holliday Grainger, Elarica Johnson, Waking the Dead‘s Tara Fitzgerald en Inspector George Gently‘s Martin Shaw tekenen voor de belangrijkste rollen in deze nieuwe driedelige misdaadserie, waarvan morgenavond al meteen aflevering twee is te zien.

In de eerste afleveringen onderzoekt de uitgebluste oorlogsveteraan samen met zijn vaste vrouwelijke assistete Robin, de dood van supermodel Lula Landry. Zij is door een val van een balkon in Mayfair om het leven gekomen. De politie vermoedt dat het om een geval van zelfmoord gaat, maar daar zijn Strike en Robin nog niet zo van overtuigd.

Te zien?
Strike – The Cuckoo’s Calling wordt vanaf 27 augustus om 22.05 uur uitgezonden op BBC ONE. Deel 2 volgt morgen, 28 augustus om 22.00 uur, wederom op BBC ONE. Het laatste deel is volgende week zondag te zien.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

 

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Maak kennis met Cormoran Strike, nieuwe misdaadserie naar JK Rowling op BBC ONE".