RSS
  • The Durrells
  • No Offence
  • Coldfeet
  • The trial of Christine Keeler
  • Endeavour
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
14/10 2019

Nieuwe ‘Crime Double’ Dublin Murders vanavond van start op BBC ONE

BBC ONE presenteert met ingang van vanavond een nieuwe zogenaamde ‘Crime Double‘, een Britse misdaadreeks die op twee achtereenvolgende avonden wordt uitgezonden. Dublin Murders heet de serie, voortaan elke maandag en dinsdag om 22.00 uur te zien op BBC ONE. (Copyright foto’s: Fremantle)

De achtdelige serie gaat over een Ierse politieman en een Engelse politievrouw werkzaam voor de Dublin Murder Squad.

In de eerste aflevering onderzoeken politiemensen Rob Reilly en Cassie Maddox de moord op een ballerina. Het oorspronkelijke boek is van Tana French en werd door Sarah Phelps voor televisie bewerkt.

Het verhaal speelt zich af in 2006 en gaat van start op het moment dat Reilly en Maddox aan de rand van een bosrijk gebied buiten Dublin op het lijk van de jonge ballerina Katy Devlin stuiten.

De zaak doet Rob en Cassie sterk denken aan een mystery uit 1985 dat nooit is opgelost. Toen verdwenen in hetzelfde bos enkele kinderen, eenentwintig jaar later tast de politie nog altijd in het duister over hun lot.

Hoofdrollen in Dublin Murders worden gespeeld door Killian Scott (Ripper Street) en Sarah Greene. Verder zie je Conleth Hill, John holden, Ned Dennehy en Tom Vaughan-Lawlor. Jonathan Forbes (Catastrophe) speelt patholoog Dr Mark Hanley. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Te zien?
Dublin Murders wordt met ingang van 14 oktober elke maandag en dinsdag om 22.00 uur uitgezonden op BBC ONE.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Nieuwe ‘Crime Double’ Dublin Murders vanavond van start op BBC ONE".