RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
14/01 2020

Opnamen vierde seizoen Britse misdaadserie Unforgotten van start gegaan

Sheila Hancock, Susan Lynch, Liz White (Life on Mars) en Peaky Blinders-acteur Andy Nyman. Zij spelen naast Phaldut Sharma, Clare Calbraith en Marcella’s Lucy Speed de gastrollen in het nieuwste seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten, waarvan gisteren de opnamen van start zijn gegaan. En natúúrlijk zijn voor het vierde seizoen ook Nicola Walker en Sanjeev Bhaskar weer van de partij als DCI Cassie Stuart en DI Sunny Khan. (Copyright foto’s: BBC Studios, Mainstreet Pictures)

De nieuwe zesdelige serie, die op zijn vroegst waarschijnlijk pas in het najaar o.a. op BBC FIRST zal zijn te zien, begint met de macabere vondst van een in stukken gesneden lichaam op de achterplaats van een schroothandel. Het politieteam vermoedt dat het lijk meer dan dertig jaar in een vrieskist heeft gelegen. Dankzij een tattoo op het lichaam weet de politie al gauw de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Het gaat om Matthew Walsh, destijds een 25-jarige jongeman, die in het voorjaar van 1990 van de ene op de andere dag spoorloos is verdwenen.

Dankzij het aankoopbewijs van de vrieskist komen Cassie en Sunny op het spoor van een zekere Robert Fogerty. Helaas voor de politiemensen blijkt hij recent overleden. Maar wat ze wel ontdekken is dat Fogerty ooit veroordeeld is voor rijden onder invloed, toevalligerwijze op dezelfde avond dat Matthew Walsh spoorloos verdween. Er zouden nog vier andere passagiers in Fogerty’s auto hebben gezeten. Verdere speurwerkzaamheden brengen Cassie en Sunny vervolgens onder anderen naar universiteitsstad Cambridge, het Peak District en het plaatsje Rochester.

Een intrigerend plot dus weer van voormalig acteur Chris Lang, waarbij het politieonderzoek opnieuw grote gevolgen heeft voor alle betrokkenen, de onschuldigen en de dader. Al hun levens worden ontrafeld. Vergelijkbaar met het pellen van een ui.

Naast Walker en Bhaskar doen ook de andere vaste gezichten uit Unforgotten weer mee: zoals o.a. Peter Egan als Cassie’s vader, Carolina Main uit Blood als DC Fran Lingley en Alastair Mackenzie als Cassie’s vriend John Bentley. Meer info lees je hier zodra dat bekend is.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Opnamen vierde seizoen Britse misdaadserie Unforgotten van start gegaan".