RSS
  • Dracula
  • The trial of Christine Keeler
  • Confession
  • Death in Paradise SE09
  • Sanditon
  • Silent Witness SE23
  • The Crown SE03
ARTIKEL 0 reacties
1/11 2019

Sharon Small uit London Kills ziet een vervolg van Inspector Lynley wel zitten

Sharon Small speelde jarenlang de rol van brigadier Barbara Havers in The Inspector Lynley Mysteries. Vrijdag keert ze weer terug in de gedaante van een ándere brigadier in de nieuwe misdaadserie London Kills, vanaf 1 november wekelijks om 20.35 uur op Eén. (Copyright foto’s: Acron, BBC Studios).

Small speelt no-nonsense politievrouw Vivienne Cole, die deel uitmaakt van een speciaal team van de Londense Metropolitan Police. Het team krijgt onder anderen te maken met een overspelige dode arts, een dode vrouw aan de oever van de Theems en een manipulatieve killer.

In het interview dat ik met haar hield voor de HUMO van deze week vertelt de actrice wat haar aansprak in de rol van Vivienne Cole en wat kijkers van London Kills kunnen verwachten.

Ze praat ook over The Inspector Lynley Mysteries. En tijdens ons interview gaf ze aan dat zij en Lynley-vertolker Nathaniel Parker best wel oren zou hebben naar een vervolg, zoveel jaar later.

‘Het zou er dan wel heel anders aan toe moeten gaan,’ zei de actrice, die we hier ook kennen van het relatiedrama Mistresses. ‘De tijden zijn veranderd. Lynley was echt een whydunnit, dat soort tv-detectives wordt vandaag de dag niet meer gemaakt.’ ‘Misschien zouden we er ook een grappigere wending aan kunnen geven.’

Naast London Kills is de actrice binnenkort ook te zien in The Bay seizoen 2 en in de miniserie Flesh and Blood.

Te zien?
Eén zendt seizoen 1 en (het in Engeland nog niet vertoonde) seizoen 2 achter elkaar uit, elke vrijdag om 20.35 uur.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Sharon Small uit London Kills ziet een vervolg van Inspector Lynley wel zitten".