RSS
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
9/01 2021

Silent Witness seizoen 21 vanaf vanavond (opnieuw) bij de NPO

Lukt het patholoog-anatoom Dr. Nikki Alexander na de schokkende seizoensfinale vorig jaar de draad weer op te pakken? Ik vroeg het aan actrice Emilia Fox bij de start van (de herhaling van) seizoen 21 van de Britse misdaadserie Silent Witness, elke zaterdag om 22.10 uur op NPO2. (Copyright foto’s: BBC Studios)

Hoe gaat het met Nikki na de afschuwelijke gebeurtenissen vorig seizoen in Mexico?

‘Nikki wordt nog steeds geplaagd door spookbeelden van het levend begraven-zijn. Weliswaar is ze vrijwillig met verlof gegaan, maar inmiddels komen de muren op haar af. Ze vraagt haar vriendin en collega Sally die ooit onverwacht haar man is verloren en uiteindelijk de draad weer oppakte voor advies. Maar dan slaat het noodlot toe als Sally van het ene op het andere moment spoorloos verdwijnt. Op verzoek van de politie wordt Nikki gevraagd de hoofdverdachte in de gaten te houden: een collega-patholoog met wie de vrouw in onmin was geraakt. En zo gaat Nikki, kwetsbaar en onrustig, langzamerhand toch weer aan het werk.’

Te zien?
Silent Witness wordt vanaf vanavond elke zaterdag in dubbele afleveringen rond 22.10 uur uitgezonden op NPO2. Dit 21e seizoen was al te zien tijdens de KRO-NCRV Detectivenachten in juni vorig jaar en is natuurlijk ook al op BBC ONE en BBC FIRST uitgezonden. Bekijk hieronder een introductie op hetzelfde seizoen door Emilia Fox voor BritBox in Amerika.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Silent Witness seizoen 21 vanaf vanavond (opnieuw) bij de NPO".