RSS
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
5/01 2021

The Long Call, nieuwe tv-detective uit de pen van Ann Cleeves

Na inspecteur Jimmy Perez (Shetland) en hoofdinspecteur Vera Stanhope (Vera) van de Northumberland and City Police kunnen Britse kijkers binnenkort kennismaken met een derde speurneus uit de stal van misdaadschrijfster Ann Cleeves. In maart beginnen namelijk de opnamen van Two Rivers: The Long Call, naar de gelijknamige bestseller rondom haar jongste creatie: detective Matthew Venn van de politie in Devon. (Copryight foto: ITV Studios)

Het verhaal speelt zich af in het zogeheten Two Rivers gebied rondom de kust van Devon. Matthew Venn is er opnieuw neergestreken om zijn overleden vader te begraven, de man met wie hij jaren geen contact heeft gehad vanwege diens streng-evangelische geloofopvattingen.

Op het strand vlakbij het nieuwe huis van Venn en zijn partner wordt het lijk van een onbekende man gevonden. De man blijkt met messteken om het leven gebracht. Aan de hand van een tattoo om zijn nek van een albatros hopen Venn en zijn team de identiteit van het slachtoffer te kunnen achterhalen. Het politieonderzoek dwingt Venn contacten aan te gaan met de bewoners van de strenggelovige leefgemeenschap en laat dat nou net hetgene zijn waar de politieman ooit voor op de vlucht is gegaan…

Wie de rol van Venn in de voorlopig vierdelige serie gaat spelen is nog niet bekend gemaakt. En of en wanneer Two Rivers: the Long Call bij ons is te zien, is ook nog koffiedik-kijken.

Later dit voorjaar gaan er overigens ook weer opnamen van start van nieuwe seizoenen van Vera en Shetland (zie foto’s, copyright ITV Studios).

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "The Long Call, nieuwe tv-detective uit de pen van Ann Cleeves".