RSS
  • The Crown SE03
  • MotherFatherSon
  • Poldark SE05 SE06
ARTIKEL 0 reacties
4/09 2018

Twintigste seizoen van Midsomer Murders vanaf woensdag bij NPO en vrijdag VRT

Een nieuw seizoen boordevol eigenaardige en ongewone plattelandsmoorden, excentrieke dorpsbewoners en merkwaardige mysteries. Dat belooft het twintigste seizoen van de Britse misdaadserie Midsomer Murders, vanaf morgenavond om 21.30 uur op NPO1. Hetzelfde spiksplinternieuwe seizoen is vanaf aanstaande vrijdag ook te zien op de Vlaamse zender Eén. (Copyright foto’s: All3Media International)

In de openingsaflevering The Ghost of Causton Abbey draait alles om de feestelijke opening van een nieuwe brouwerij op de gronden van een abdij. Maar een nare vondst in een biervat brengt de feestelijkheden tot een abrupt einde.

Fleurige Annette
Opvallend nieuwe aanwinst in de nieuwe Midsomer Murders-serie is Annette Badland, bekend van o.a. EastEnders. De net 68 jaar geworden actrice speelt Dr. Fleur Perkins, inmiddels de vierde patholoog-anatoom op een rijtje. In HUMO kun je komende week mijn interview met de actrice lezen.

Ruim baan voor sport
Wat de exacte reden is waarom de Britse commerciële zender ITV het nieuwste seizoen nog steeds niet heeft uitgezonden, is onbekend. Feit is dat er afgelopen voorjaar en zomer veel sportevenementen plaatsvonden (zoals het WK) waarvoor talloze dramaseries ruim baan hebben moeten maken. Bovendien is Midsomer een echte serie voor de koude wintermaanden.

Géén Endeavour
Nota bene in sommige televisiegidsen staat bij de NPO voor woensdagavond het vijfde seizoen van de misdaadserie Endeavour Morse aangekondigd. Een ‘last minute’ programmawijziging maakte dat enkele bladen die in de zomer met dubbelnummers werken de nieuwe programmagegevens niet meer op tijd konden meenemen. Endeavour Morse wordt op een later tijdstip geprogrammeerd.

Te zien?
Seizoen 20 van Midsomer Murders wordt vanaf 5 september elke woensdag rond 21.30 uur uitgezonden op NPO1. Dezelfde afleveringen zijn vanaf 7 september elke vrijdag rond 20.35 uur te zien op Eén.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Twintigste seizoen van Midsomer Murders vanaf woensdag bij NPO en vrijdag VRT".