RSS
  • The Durrells
  • No Offence
  • Coldfeet
  • The trial of Christine Keeler
  • Endeavour
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
5/04 2019

Vierdelige miniserie The Victim maandag tot en met donderdag op BBC ONE

John Hannah, James Harkness en Kelly McDonald. Zij nemen de belangrijkste rollen voor hun rekening in de nieuwe Britse dramaserie The Victim, vanaf 8 april, maandag tot en met donderdag om 22.00 uur op BBC ONE. (Copyright foto’s: Sky Vision)

Is de hardwerkende vader en buschauffeur Craig Myers (acteur James Harkness) nu wel of niet een kindermoordenaar? Dat is de centrale vraag in The Victim. Feit is dat hij online is beschuldigd waarna hij op straat in elkaar werd geslagen.

In de rechtbank van Edinburgh zit Craig tegenover Anna Deal, wiens zoon vijftien jaar geleden vermoord werd. Maar is Anna (Kelly McDonald) zelf wel zo onschuldig? Ze is in ieder geval woedend en kan haar boosheid ten opzichte van Craig nauwelijks beheersen.

Terwijl beide partijen in de rechtbank vechten weet DI Steven Grover (John Hannah) steeds meer nieuwe feiten boven water te halen. Zullen die uiteindelijk een ander licht op de zaak werpen? En wie is er hier nu écht de gedupeerde?

De vierdelige miniserie The Victim is geschreven door Rob Williams (Chasing Shadows) en werd geproduceerd door de makers van Taggart.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Te zien?
The Victim wordt vanaf 8 april vier dagen achter elkaar uitgezonden om 22.00 uur op BBC ONE.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Vierdelige miniserie The Victim maandag tot en met donderdag op BBC ONE".