RSS
  • The Durrells
  • No Offence
  • Coldfeet
  • The trial of Christine Keeler
  • Endeavour
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
1/07 2019

Come Home, dramaserie met Christopher Eccleston vanaf dinsdag op BBC FIRST

Een moeder die om onverklaarbare redenen na negentien jaar huwelijk haar gezin in de steek laat en de gevolgen daarvan. Daarover gaat de nieuwe driedelige Britse dramaserie Come Home, vanaf 2 juli elke dinsdag om 21.00 uur op BBC FIRST. (Copyright foto: BBC)

Paula Malcomson en Christopher Eccleston tekenen voor de hoofdrollen in deze driedelige serie uit de pen van Danny Brocklehurst (Ordinary Lies).

De eerste aflevering wordt vanuit de ogen van Greg verteld, de echtgenoot van Marie die ineens in zijn eentje drie kinderen moet opvoeden. We zien hoe de Noord-Ierse automonteur wanhopig alle ballen in de lucht probeert te houden. En we zijn getuige van hoe hij weer voorzichtig probeert te daten via het internet.

Naast Malcomson en Eccleston doen onder anderen Joanne Crawford, Rhys Dunlop en Grainne Keenan mee.

De aflevering die volgende week wordt uitgezonden wordt verteld vanuit Marie’s oogpunt.

Writer Danny Brocklehurst has a rare talent for pinpointing the most piercing emotions,’ schrijft de Radio Times deze week. ‘He is on fine form as he unwinds the threads of Greg’s life’.

Bekijk hieronder de trailer.

Te zien?
Come Home wordt elke dinsdag om 21.00 uur uitgezonden op BBC FIRST. Mocht je de uitzending hebben gemist dan kun je ook nog terecht op donderdagavond om 23.15 uur. De serie werd eerder op BBC ONE al uitgezonden.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Come Home, dramaserie met Christopher Eccleston vanaf dinsdag op BBC FIRST".