RSS
  • The Cry
  • Doctor Who
  • Bodyguard
  • Inspector Banks
  • Midsomer Murders
ARTIKEL 0 reacties
29/09 2017

Meer over The Last Post, de nieuwe dramaserie van Peter Moffat

Een dramaserie over de levens en liefdes van een groepje militairen in een Britse kolonie-eenheid midden jaren zestig. Dat is The Last Post, een nieuwe zesdelige dramaserie van Peter Moffat (bekend van Silk, The Village en Criminal Justice). (Copyright foto’s: BBC Worldwide)

Maak kennis met het kersverse echtpaar Joe en Honor Martin. In 1965 arriveert het tweetal in Jemen, waar Joe een nieuwe betrekking heeft gevonden als de kapitein van een Britse kolonie-eenheid.

Een verhuizing is altijd stressvol, en helemáál als je naar het buitenland verhuist. Maar voor Honor is het écht wel even wennen, zoals al snel zal blijken uit de eerste aflevering. Bovendien zijn de Swinging Sixties uitgebroken en steeds meer echtgenotes van de militairen vragen zich af of dit leven in de schaduw van hun mannen eigenlijk wel is wat zij willen.

 

The Last Post, dat overigens ook vanaf 17 oktober elke dinsdag Nederlands ondertiteld op BBC FIRST is te bekijken, is losjes gebaseerd op de jeugdherinneringen van Peter Moffat. Zijn vader was als officier werkzaam in de Royal Military Police destijds.

De serie volgt verschillende personages tegen de achtergrond van de onstuimige jaren zestig. Hoofdrollen worden anderen gespeeld door Jeremy Neumark, Jessie Buckley en The Crown’s Ben Miles. Call the Midwife’s Jessica Raine zie je in een wel héél ongebruikelijke rol.

Bekijk hieronder alvast enkele trailers.

Te zien?
The Last Post wordt vanaf 1 oktober elke zondag om 22.00 uur uitgezonden op BBC ONE. De serie gaat Nederlands ondertiteld van start op BBC FIRST op dinsdag 17 oktober om 21.00 uur.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Meer over The Last Post, de nieuwe dramaserie van Peter Moffat".