RSS
  • The Cry
  • Doctor Who
  • Bodyguard
  • Inspector Banks
  • Midsomer Murders
ARTIKEL 0 reacties
3/04 2016

Nieuwe Britse thrillerserie Undercover zondagavond op BBC ONE

Undercover Copyright BBCThrillerliefhebbers met afkickverschijnselen na The Night Manager doen er goed aan zondagavond toch weer op BBC ONE af te stemmen. Daar gaat namelijk Undercover van start, een zesdelige dramaserie die qua spanning en intrige nauwelijks voor The Night Manager onderdoet. (Copyright foto’s: BBC)

Waar gaat Undercover over?
Maya Cobbina is een succesvol advocate uit Londen. Ze staat op het punt om de allereerste zwarte Director of Public Prosecutions te worden, zeg maar de allerhoogste openbare aanklager in Engeland.

Undercover Copyright BBCTwintig jaar lang heeft ze geprobeerd Rudy Jones vrij te krijgen, een man uit Amerika die onschuldig vastzit voor de moord op een blanke politicus. Helaas ziet het er naar uit dat het Maya niet is gelukt Jones’ terechtstelling te voorkomen. Het verhaal gaat van start wanneer zijn executie nog maar enkele uren op zich laat wachten.

Undercover Copyright BBC Thuis in Londen volgt haar gezin intussen de gebeurtenissen nauw op de voet. Terwijl Nick en hun drie kinderen hopen dat Maya het tij nog kan keren worden onverwacht enkele zaken uit het verleden opgerakeld. Duistere geheimen die nog weleens een enorme impact zouden kunnen gaan hebben…

Undercover Copyright BBCRolverdeling
Behalve Hotel Rwanda’s Sophie Okonedo als Maya zie je onder anderen Hustle’s Adrian Lester als haar echtgenoot Nick. 24’s Dennis Haysbert speelt Rudy Jones terwijl er voorts rollen zijn voor Derek Riddell, Vincent Regan en Todd Kramer.

Silk-III-CopyrightBBCScript en opnamelocaties?
Het scenario van Undercover is van Peter Moffat, die onder anderen tekende voor drie seizoenen van de advocatenreeks Silk, twee seizoenen van The Village en de dramaserie Criminal Justice. De opnamen voor Undercover vonden plaats in Louisiana en Londen.

Te zien?
Underover
wordt vanaf 3 april elke zondag om 22.00 uur uitgezonden op BBC ONE. Vanaf zaterdag 14 mei is de reeks ook te zien op BBC FIRST , Nederlandse ondertiteld.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Nieuwe Britse thrillerserie Undercover zondagavond op BBC ONE".