RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
5/04 2020

The Trial of Christine Keeler vanaf zondag op BBC FIRST

Vanaf zondagavond op BBC FIRST, de Britse dramaserie The Trial of Christine Keeler over het Brits model dat grote internationale bekendheid verwierf door de zogeheten Profumo-affaire. (Copyright foto: BBC Studios)

In een notendop: Grootsopgezette dramaserie over Christine Keeler, het Brits model dat grote internationale bekendheid verwierf door de zogeheten Profumo-affaire. John Profumo was begin jaren zestig de Britse Minister van Defensie. Keeler en Profumo hadden kort een relatie en naar later bleek had ze zich tegelijkertijd ook opgehouden met Jevgeni Ivanov, de militair attaché van de Russische ambassade. Het was een zaak die de Britse regering behoorlijk in verlegenheid bracht en uiteindelijk leidde tot de verkiezingsnederlaag van de Conservatieve premier Harold Macmillan.
Kijken want: Amanda Coe’s zesdelige dramaserie belooft een frisse kijk op een van de grootste politieke affaires uit de twintigste eeuw. Grantchester’s James Norton, Sophie Cookson, The Crown’s Ben Miles, Ellie Bamber en Emilia Fox (Silent Witness) spelen de belangrijkste rollen.
Eerste aflevering te zien op: Zondag 5 april 21.00 uur, daarna elke zondagavond op BBC FIRST.
Herkansing: Vrijdag 10 april, 23.50 uur

Nota bene deze serie was in januari al te zien op BBC ONE. Bekijk hieronder de trailer.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "The Trial of Christine Keeler vanaf zondag op BBC FIRST".