RSS
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
10/09 2019

Guilt met Mark Bonnar en Jamie Sives in oktober te zien op BBC FIRST

Nieuwe miniserie op BBC FIRST om nu alvast naar uit te kijken : het zwarte comedy drama Guilt met in de hoofdrollen Mark Bonnar en Jamie Sives. Twee broers uit Edinburgh rijden per ongeluk een oude man aan. Wanneer hij komt te overlijden slaan ze in paniek op de vlucht terwijl ze wanhopig proberen al hun sporen uit te wissen. (Copyright foto’s: BBC Studios)

In eerste instantie lijkt het erop alsof de mannen ermee zullen wegkomen. Maar naarmate de tijd verstrijkt wordt het steeds moeilijker hun actie nog langer verborgen te houden. Ook krijgen ze het steeds meer met elkáár aan de stok.

Behalve Mark Bonnar (bekend van Line of Duty en Shetland) en Jamie Sives (Chernobyl) doen onder anderen Emun Elliot, Bill Paterson, Ruth Bradley en Sian Brooke mee. Het scenario is van Neil Forsyth, die eerder o.a. Bob Servant schreef. De vierdelige serie is binnenkort ook al op BBC TWO te zien. Meer info daarover binnenkort op deze site. Op BBC FIRST is Guilt in ieder geval te zien vanaf 30 oktober elke woensdag om 22.00 uur.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Guilt met Mark Bonnar en Jamie Sives in oktober te zien op BBC FIRST".