RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
9/09 2019

Romantiek voor Tom Branson in Downton Abbey?

Veel nieuwe gezichten in de langverwachte Downton Abbey-film die vanaf donderdag draait in de Nederlandse bioscopen. Zoals Tuppence Middleton, bijvoorbeeld. De actrice is hier misschien nog wel het meest bekend van de BBC-kostuumdramaproductie War & Peace waarin ze de rol van Helene Bezukhova/Kuragina voor haar rekening nam. (Copyright foto’s: NBC Universal/BBC)

Tuppence Middleton – géén familie van de toekomstige Engelse koningin Kate overigens – speelt in Downton Abbey kamenier Lucy, werkzaam voor Lady Bagshaw. ‘Wat wíl je met zo’n achternaam?,’ grapte de actrice enkele weken geleden tegenover Andrew Collins van de Radio Times. ‘Natúúrlijk zit ik in Downton’.

Onze personages arriveren in Downton samen met de leden van het koninklijk huis,’ vertelde ze verder aan de Britse tv-gids. ‘En natuurlijk zorgen al die nieuwe gezichten zorgen voor heel wat beroering’.
Middleton onthulde dat haar personage het erg goed kan vinden met Tom Branson (Allen Leech). Alles wijst erop dat er een vonk zou kunnen overslaan. ‘Ik weet zeker dat de fans blij zullen zijn dat er voor Tom Branson misschien wat romantiek aan de horizon gloort,’ zei Middleton geheimzinnig.

Lady Bagshaw wordt overigens gespeeld door Imelda Staunton, in het écht getrouwd met Jim ‘Mr Carson’ Carter. Naast alle bekende gezichten uit de serie zijn o.a. ook Geraldine James, Simon Jones en Stephen Campbell Moore van de partij.

Downton Abbey – de film – draait vanaf donderdag 12 september in de bioscoop.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Romantiek voor Tom Branson in Downton Abbey?".