RSS
  • The Durrells
  • No Offence
  • Coldfeet
  • The trial of Christine Keeler
  • Endeavour
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
1/09 2018

Nieuw relatiedrama Wanderlust verkent voor- en nadelen van een open relatie

Hoe maak je het weer spannend tussen de lakens? En is een open relatie nou echt de oplossing voor een seksleven dat op een laag pitje staat? Dat zijn enkele prangende vragen in Wanderlust, een nieuw komisch Brits relatiedrama van Nick Payne over relaties, het huwelijk en monogamie. Steven Mackintosh en Toni Collette spelen de hoofdrollen in deze nieuwe zesdelige Britse dramaserie, die vanaf 4 september elke dinsdag om 22.00 uur wordt uitgezonden op BBC ONE. (Copyright foto’s: BBC)

Toni Collette speelt de rol van relatietherapeute Joy Richards wiens seksleven met haar man Alan (Steven Mackintosh) nou niet bepaald dynamisch meer is. Niet dat ze elkaar niet meer aantrekkelijk vinden, maar sinds het fietsongeluk van Joy komt het er gewoon niet meer van. Een reeks ontmoetingen met een aantal nieuwe mensen leidt tot een verrassend besluit waarvan de gevolgen al snel nauwelijks meer zijn te overzien…

Docent Engels Alan Richard wordt gespeeld door Steven Mackintosh, hier vooral bekend van What Remains, Inside Men en Luther.

De Australische actrice Toni Collette speelde de hoofdrol in Little Miss Sunshine en was ook te zien in About A Boy en Hereditary. Verder doen onder anderen Zawe Ashton (Case Histories), Sophie Okonedo, William Ash en Royce Pierreson (Murdered By My Boyfriend) mee.

Wanderlust vormt het tv-drama debuut van toneelschrijver Nick Payne, die al heel wat theatersuccessen in de Londense West End en Broadway op zijn naam heeft staan. Eerder schreef Payne Wanderlust als toneelstuk voor het theater.

Wanderlust is een verhaal over liefde, lust en verboden verlangens. Boordevol humor ook. En van de makers van Doctor Foster dus dat belooft wat.

De serie is binnenkort overigens óók te zien op Netflix.

Het vooroordeel dat de Engelsen een stuk preutser zouden zijn dan wij Nederlanders wordt nog eens bevestigd met de eerste kritieken. Onder anderen de Radio Times schrijft ‘(…) a drama that from the start pushes BBC ONE boundaries, (…) viewer discretion is advised.” En enkele dagen vóór de première vraagt The Express zich al af of Wanderlust niet het meest controversiële tv-drama van dit nieuwe winterseizoen zal zijn.

Te zien?
Wanderlust wordt vanaf 4 september elke dinsdag om 22.00 uru uitgezonden op BBC ONE.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Nieuw relatiedrama Wanderlust verkent voor- en nadelen van een open relatie".