RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
25/05 2017

Spannende Britse psychologische thriller Paula vanaf vanavond op BBC TWO

Wraak. Vergelding. En een situatie die totáál uit de hand loopt. Daar draait het allemaal om in de nieuwe driedelige Britse psychologische thriller Paula, vanaf 25 mei elke donderdag op BBC TWO. (Copyright foto’s: BBC Worldwide)

,,You could be some psycho for all I know…

Maak kennis met Paula Denny, een gerespecteerde chemielerares op een middelbare school. Plus James, die als klusser actief is en het ene na het andere onderhoudswerkje voor zijn rekening neemt.

Wanneer Paula’s kelder wordt geteisterd door een rattenplaag treffen ze elkaars pad. Dat leidt al gauw tot een verdere ontmoeting in de slaapkamer. Maar al heel snel zijn de gevolgen niet meer te overzien…

Wat wordt er zoal over geschreven?
Géén drama waar je op je gemak naar zult kijken, aldus de TV Times van deze week. Maar wel intrigerend en met een geweldige rolbezetting en top acteerprestaties.

Plus?
,,The two leads, who are superb, keep the attention,’’ schrijft Radio Times.

Rolbezetting?
Hoofdrollen worden gespeeld door Denise Gough en Tom Hughes. Haar ken je van The Fall. Hij is bekend van Dancing on the Edge, Silk, The Game en natuurlijk als prins Albert uit Victoria (Copyright foto: ITV Global). Verder doen o.a. mee: Edward MacLiam, Owen McDonnell, Emily Taafe en Gary Lilburn.

Bekijk hieronder alvast de trailers.

Te zien?
De duistere thriller Paula, geschreven door Conor McPherson, wordt vanaf 25 mei elke donderdag om 22.00 uur uitgezonden op BBC TWO

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Spannende Britse psychologische thriller Paula vanaf vanavond op BBC TWO".