RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
14/06 2013

De benen van Fiona…

BuckinghampalaceDe geschiedenis, de geheimen en de schatten van drie officiële residenties van de Britse koningin Elizabeth II. Daar draait het allemaal om in de BBC-documentairereeks The Queen’s Palaces, gepresenteerd door Fiona Bruce. (Copyright foto’s: Omroep Max)

Fionabruce1The Queen’s Palaces is een driedelige documentaireserie die ons een blik achter de schermen gunt in de woningen van de Britse koningin Elizabeth II.

Buckingham Palace bijt het spits af. ‘‘Toch niet alwéér een Fiona Bruce show!’’ schreef iemand na het zien van de eerste aflevering in de Radio Times. ‘‘Zou het niet verstandiger zijn de kijkers door een gepassionéérd deskundige op het gebied van historische gebouwen te laten rondleiden?’’ Bovendien: ‘’Ik vind een presentatrice gekleed in een schaars, soepel jurkje ongepast. Het is toch de bedoeling van dit programma om ons te informeren en inspireren in plaats van af te leiden?’’.

Een ander schreef echter: ‘’Ik heb genóten van dit programma over de benen van Fiona. Het werd helaas ongelukkig gehinderd door beelden van Buckingham Palace op de achtergrond.’’

Te zien?
The Queen’s Palaces wordt elke zaterdag uitgezonden op  Nederland 2 vanaf 15 juni, telkens rond de klok van 19.25 uur

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "De benen van Fiona…".