RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
4/11 2010

3x niet te missen 6 tot en met 12 november 2010

Taggart_Cast1) TAGGART, woensdag 10 november 22.10 uur Nederland 1
Aflevering Island uit de Schotse detectiveserie met Alex Norton, John Michie, Blythe Duff en Colin McCredie.
Als het verminkte lichaam van een jongen op een Schots eiland wordt gevonden, blijkt de plaatselijke bevolking niet erg genegen om Ross en Reid te helpen bij het onderzoek. Eerst denkt het duo aan een rituele moord, maar dan ontdekken ze dat het eiland voor drugssmokkel wordt gebruikt. Als er weer iemand verdwijnt op het eiland vragen ze zich af in hoeverre deze afgelegen gemeenschap door de drugs in de greep wordt gehouden. (met dank aan www.detectives.kro.nl, copyright foto: STV)

Wireintheblood00082) WIRE IN THE BLOOD, zaterdag 6 november 22.10 uur Canvas
Canvas herhaalt het complete vijfde seizoen van de vrij harde en gewelddadige ITV-misdaadserie Wire in the Blood met in de hoofdrollen Robson Green en Simone Lahbib. De serie is gebaseerd op de boeken van Val McDermid en gaat over misdaadpsycholoog Dr. Tony Hill en inspecteur Alex Fielding. Vaak ijzingwekkend spannend en niet voor tere zieltjes. Zie het interview met McDermid elders op dit weblog. (Copyright foto: BBC America, Coastal Productions, VRT)

3) ABIGAIL’S PARTY, zondag 7 november 23.30 uur BBC FOUR
Klassiek komisch drama van Mike Leigh met in de hoofdrollen Alison Steadman, Tim Stern, Janine Duvitski en John Salthouse. Voor het eerst vertoond als Play for Today in 1977 en inmiddels een regelrechte tv-klassieker. Zelden wist een tv-drama zo goed de smakeloosheid, het pretentieuze en overdreven gedoe tijdens een dinertje tussen werkcollega’s (en vooral hun echtgenotes) in de lens te vangen. Abigail’s Party staat op nummer 11 van de BFI all-time top 100 British TV programmes.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "3x niet te missen 6 tot en met 12 november 2010".