RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
19/02 2016

Allerlaatste seizoen Britse detective Whitechapel van start op NPO2

Whitechapel_Copyright NBC Universal KRO-NCRVHoe kunnen we het verleden gebruiken om misdaden in het heden op te lossen? Dat is opnieuw de belangrijkste strekking van de Britse detective Whitechapel, vanaf zaterdag zes keer voor het laatst terug bij de KRO-NCRV. (Copyright foto’s: NBC Universal).

In een notendop: Whitechapel is een zesdelige ITV-detective, ook wel omschreven als een Britse horror-detective. In eerdere serie onderzochten Inspecteur DI Joseph Chandler, brigadier Ray Miles en de excentrieke politieadviseur Edward Buchan copycat-moorden in de sfeer van Jack The Ripper en The Krays. Dit seizoen houden ze zich onder anderen bezig met hekserij en andere griezelige zaken.Volgens kenners, het meest enge seizoen van de reeks tot nog toe.

Whitechapel_Copyright NBC Universal KRO-NCRVHoofdrollen: Hoofdrollen worden gespeeld door Rupert Penry-Jones (The Last Weekend, Spooks), Phil Davis en Steve Pemberton. Verder doen Ben Bishop, Hannah Walters en Sam Stockman mee. Lees hier het interview dat ik met Steve Pemberton deed voor Humo.

Whitechapel_Copyright NBC Universal KRO-NCRVTe zien?
De KRO-NCRV zendt vanaf 20 februari de vierde en laatste reeks uit, elke zaterdag rond 22.35 uur op NPO2. Het gaat telkens om twee afleveringen die één verhaal vormen.

Nota bene:

Deze afleveringen zijn in Vlaanderen reeds uitgezonden in de periode maart-april 2015. Dit is de vierde en allerlaatste reeks. Er zijn hierna geen nieuwe afleveringen meer gemaakt. Ook zijn er geen plannen voor een vijfde seizoen.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Ook leuk om te kijken:

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Allerlaatste seizoen Britse detective Whitechapel van start op NPO2".