RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
5/06 2017

Safe House seizoen 1 vanaf 7 juni in de herhaling op Canvas

Safe House_S1_Copyright All3MediaTerwijl seizoen twee inmiddels volop gemonteerd wordt met een totáál nieuwe rolbezetting en een nieuw verhaal herhaalt Canvas vanaf aanstaande woensdag seizoen 1 van Safe House, de vierdelige Britse misdaadserie van regisseur Marc Evans. (Copyright foto’s: All3Media)

 

Safe House_S1_Copyright All3MediaMI5, politie, leger en spionnen… Zij maken allemaal dankbaar gebruik van zogeheten ,,safe houses”, veilige onderduikadressen meestal ver van de bewoonde wereld voor ex-criminelen, klokkenluiders of getuigen.
In de nieuwe vierdelige Britse psychologische thriller Safe House, zich afspelend in het onherbergzame Lake District, bieden de uitbaters van een bed and breakfast een gezin dat nodig bescherming zoekt een veilig heenkomen. Met verstrekkende gevolgen.

Lees hier meer over de reeks en bekijk hieronder de trailer.

Te zien?
Safe House wordt vanaf 7 juni om 23.05 uur herhaald op Canvas. Aflevering 2, 3 en 4 zijn respectievelijk te zien op dinsdag 13, woensdag 14 en dinsdag 20 juni, telkens rond 23.00 uur. De serie was overigens in november 2016 al te zien bij de NPO en is ook al in september 2015 op Canvas geweest.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Safe House seizoen 1 vanaf 7 juni in de herhaling op Canvas".