RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
16/01 2013

Taggart tussendoortje

TaggartGroup_smallWoensdagavond, 22.10 uur als tussendoortje op Nederland 1: een aflevering uit het allerlaatste seizoen van de Schotse politieserie Taggart, getiteld Silent Truth. (Copyright foto’s: KRO, STV)

Politiemensen Burke, Reid en Ross stuiten op een moordzaak die in eerste instantie een racistisch motief lijkt te hebben. Wanneer er echter een drugsdealer ten tonele verschijnt, wijst alles erop dat de zaak toch wat lastiger ligt.

Taggart0002Deze aflevering Silent Trust werd volgens mijn informatie nog niet eerder in Nederland uitgezonden. Op België Canvas was ie wél al te zien op zaterdag 14 juli 2012.

Overigens de (twee weken geleden begonnen) serie George Gently wordt in februari gewoon weer vervolgd. De volgende aflevering staat gepland voor woensdag 6 februari. Zie ook www.kro.nl/detectives

Bekijk hieronder het interview met Blythe Duff, (foto hierboven) tijdens haar bezoek aan Tilburg in mei vorig jaar. Met dank aan ‘Dalziel44/Jacqueline‘ die de filmpjes op YouTube heeft gezet.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Taggart tussendoortje".