RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
15/10 2014

Tweede seizoen Top of the Lake in ontwikkeling

CopyrightTopof theLake BBC/See Saw Films/Parisa Taghizadeh1Je zou denken: de zaak Tui is opgelost, de daders zitten achter slot en grendel en het onderzoek is afgerond. Maar… blijkbaar komt er toch een vervolg op Top of the Lake, de Brits-Nieuwzeelandse dramaserie die vorig jaar september op BBC TWO te zien was en onlangs door de VPRO is uitgezonden. (Copyright foto: BBC)

Producent See-Saw Films werkt volgens Screen International en Broadcast aan een tweede seizoen. Het schrijversduo Jane Campion en Gerard Lee, dat garant stond voor de eerste serie, werkt momenteel aan de scenario’s.

CopyrightTopof theLake BBC/See Saw Films/Parisa Taghizade2Het eerste seizoen van Top of the Lake bestond uit zes afleveringen en was een coproductie tussen BBC2, BBC UKTV in Australië en Nieuw Zeeland en Sundance Channel in de VS. De reeks werd genomineerd voor acht Emmy’s, een BAFTA en twee Golden Globe Awards. De reeks kenmerkte zich door de schitterende landschapsbeelden, fascinerende hoofdpersonages, wonderlijke relaties in een kleine leefgemeenschap en een intrigerend mysterie.

Waar de vervolgreeks over gaat en of Elisabeth Moss weer present zal zijn als politievrouw Robin is vooralsnog onbekend.  Bekijk hieronder de trailer van seizoen 1.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Tweede seizoen Top of the Lake in ontwikkeling".