RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
21/08 2014

Opnamen vervolg Last Tango in Halifax in volle gang

Copyright_LastTango_ Anthony and Cleopatra Series Ltd/Ben Blackall-3Liefhebbers van de Britse dramaserie Last Tango in Halifax met zware afkickverschijnselen wees gerust: er komt absoluut een derde seizoen met nieuwe belevenissen van het pasgetrouwde stel-op-leeftijd Alan en Celia, gespeeld door Sir Derek Jacobi en Anne Reid. (Copyright foto: BBC)

In Yorkshire zijn de opnamen in volle gang voor het derde seizoen van Last Tango in Halifax. Het scenario is wederom van Sally Wainwright, bedenkster van Scott & Bailey en Happy Valley. De zes nieuwe afleveringen zullen naar alle waarschijnlijkheid, zoals elk jaar,  in de (late) herfst worden uitgezonden op BBC ONE.

Wát er precies gaat gebeuren in het derde seizoen van Last Tango in Halifax is vooralsnog topgeheim. Maar vastsstaat dat een rol is weggelegd voor Rupert Graves, de acteur die we vooral kennen als inspecteur Lestrade uit Sherlock.

Graves tekent voor rol van Gary Jackson, een geheimzinnige vrijgezel die een afspraakje maakt met Alan’s dochter Gillian (Nicola Walker).

4984499-low_res-last-tango-in-halifaxSchrijfster Sally Wainwright beloofde in de Radio Times ,,really exciting new storylines that move Celia and Alan’s relationship forward with hopefully the same mix of gusto, comedy and drama.
Of Omroep Max het vervolg ook hier gaat uitzenden is vooralsnog niet bekend.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Opnamen vervolg Last Tango in Halifax in volle gang".