RSS
  • Grantchester SE04
  • Summer of Rockets
  • Poldark SE05
  • The Bodyguard
ARTIKEL 0 reacties
1/11 2018

Uniek kijkje in de wereld van de Britse dagbladjournalistiek in dramaserie Press

Twee rivaliserende krantenredacties zorgen vanaf maandagavond voor schreeuwende krantenkoppen in Press, een nieuwe zesdelige dramaserie van Mike Bartlett, het brein achter Doctor Foster (Copyright foto’s: BBC Studios).

The Herald en The Post heten de fictieve kranten, die vanaf 12 november met elkaar de strijd aanbinden. De serie Press belooft een uniek kijkje in de wereld van de journalistiek, die sinds de discussie over fake news en de afluisterpraktijken van de tabloids (het zogenaamde ‘phone hacking’) steeds meer ter discussie staat.

Hoofdrollen in Press worden gespeeld door Poirot‘s David Suchet, Charlottw Riley Susannah Wise, Paapa Essiedu en Ed Washburn. Ben Chaplin, bekend van Apple Tree Yard, speelt de hoofdredacteur van The Post.

Meer weten? Surf dan even naar deze link.

Te zien?
Press wordt vanaf 12 november elke maandag om 22.00 uur uitgezonden op BBC FIRST. De serie was enkele maanden geleden al te zien op BBC ONE.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Uniek kijkje in de wereld van de Britse dagbladjournalistiek in dramaserie Press".