RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
27/12 2013

Ambassadors op herhaling

Copyright bBC/BigTalk_Ambassadors2Tussen kerst en nieuwjaar kan je op BBC TWO diep in de nacht Ambassadors opnieuw bekijken, de driedelige comedyreeks van Robert Webb en David Mitchell. (Copyright foto’s: BBC)

Wat is Ambassadors?
Ambassadors is een driedelig comedy drama van het komische duo Robert Webb en David Mitchell, bekend van That Mitchell & Webb Look.

Copyright bBC/BigTalk_Ambassadors1Wie zijn de Ambassadors?

Maak kennis met Keith Davis, de kersverse Britse ambassadeur in de Aziatische republiek Tazbekistan. De tweede man heet Neil Tilly, een man met een discutabel privéleven. In de eerste aflevering krijgt het duo de opdracht om handtekeningen onder een groot helikoptercontract te laten zetten. Dat valt nog niet mee in een land waar men het niet zo nauw neemt met de rechten van de mens…


Hoofdrollen?

Behalve Robert Webb en David Mitchell zijn er gastrollen weggelegd voor Matthew Macfadyen (Spooks, Ripper Street), Keeley Hawes (Spooks), Oliver Dimsdale (He Knew He Was Right) en Susan Lynch.

Copyright bBC/BigTalk_Ambassadors3Bijzonder want?

Het is de eerste keer dat Mitchell en Webb de satirische kant opgaan. Meestal doet het duo sketchshows a la Peep Show en That Mitchell & Webb Look.
Ambassadors vormt ook de eerste keer dat Matthew Macfadyen en Keeley Hawes weer samen te zien zijn in een productie. Het toneelechtpaar leerde elkaar tien jaar geleden kennen op de set van de BBC-serie Spooks en heeft inmiddels twee kinderen, Maggie en Ralph. Hun andere kind heet Myles en is de zoon van Keeley en haar vroegere man Spencer McCallum.

Te zien?

vrijdag 27 december 01.15 uur,  zaterdag 28 december 00.40 uur en zondag 29 december 02.00 uur BBC TWO. Deze reeks werd eerder uitgezonden in de periode 23 oktober tot en met 6 november j.l.

Bekijk hieronder de trailer:

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Ambassadors op herhaling".