RSS
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
7/10 2019

Katherine Kelly uit Cheat binnenkort te zien in het vervolgseizoen van Liar

Katherine Kelly – afgelopen vrijdag nog op Eén te zien in de ontknoping van Cheat – speelt binnenkort de rol van politievrouw Karen Renton in het tweede seizoen van Liar, de serie met Ioan Gruffudd en Downton Abbey’s Joanne Froggatt. (Copyright foto’s: All3Media)

Kelly is oorspronkelijk ooit gevraagd voor de hoofdrol in Liar maar moest vanwege haar pasgeboren kindje verstek laten gaan. Nu zal ze dus alsnog meespelen in de serie, en wel in het vervolgseizoen. De actrice geeft gestalte aan Detective Inspector Karen Renton die samen met DS Rory Maxwell (Danny Webb) achter de ware toedracht van de moord op chirurg Andrew Earlham probeert te komen.

Kijkers naar seizoen 1 van Liar herinneren zich ongetwijfeld hoe de arts Andrew onderwijzeres Laura had verkracht na een romantische date. Aan het eind van de reeks kwam hij aan een noodlottig einde. Maar wie of wat verantwoordelijk was voor zijn gewelddadige dood, weten we (nog) niet. Aan Kelly alias Karen Renton de taak om daartoe alle aanwijzingen te verzamelen.

Behalve Katherine Kelly, Joanne Froggatt en Ioan Gruffudd doen in dit vervolgseizoen ook Howard Charles en Joanne’s  Downton Abbey-collega Amy Nuttall mee. Het ligt in de lijn der verwacht dat het tweede seizoen van Liar haar Nederlandse tv-debuut zal beleven op BBC FIRST. Lees hier en hier veel meer over seizoen 1.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Katherine Kelly uit Cheat binnenkort te zien in het vervolgseizoen van Liar".