RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
13/11 2016

NW, het moderne levensgevoel in de grote stad, maandag op BBC TWO

NW-_Copyright BBCWVervreemding van jezelf en je omgeving. Het moderne levensgevoel. Daarover gaat de anderhalfuurdurende tv-film NW, maandag om 22.00 uur op BBC TWO. (Copyright foto’s: BBC)

Hartsvriendinnnen Nathalie en Leah, grootgebracht in hetzelfde sociale woonproject in Londen , wonen vandaag de dag weliswaar slechts enkele straten van elkaar vandaan, maar leiden intussen twee totáál verschillende levens.

NW-Copyright BBCWNathalie zit goed bij kas, de reden waarom ze steeds meer vrienden en familieleden dreigt te verliezen. Steeds meer begint ze zich af te vragen waar ze nu eigenlijk bij hoort. De twee letters NW verwijzen naar de postcode van de Londense wijk.

NW is een eenmalig tv-drama over een hechte vriendschap, naar het gelijknamige boek van Zadie Smith en onder regie van Saul Dibb. Met in de hoofdrollen Phoebe Fox, Nikki Amuka-Bird en O-T Fagbenle. In Nederland is het oorspronkelijke boek uitgebracht door Uitgeverij Prometheus. ,,Een hilarische en lyrische liefdesbrief aan Noordwest-Londen,” aldus The Sunday Telegraph volgens de flaptekst. ,,Een vreugdevol optimistisch, onstuimig meesterwerk,” vond de Daily Telegraph op haar beurt.


Te zien?

NW wordt aanstaande maandag 14 november uitgezonden om 22.00 uur op BBC TWO.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "NW, het moderne levensgevoel in de grote stad, maandag op BBC TWO".