RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
21/06 2016

Pap… ik moet je iets vertellen (eerste Cold Feet promo)

Cold Feet_Copyright ITV Studios Big Talk ProductionsAdam en zoon Matthew Williams tijdens het kijken van de EK-voetbalwedstrijd Engeland versus Slowakije. En Matthew die een bekentenis doet die zijn vader zowat fináál achterover doet slaan. Dat belooft de eerste promo van de nieuwe serie van Cold Feet, gisteren uitgezonden op de Britse commerciële zender ITV. (Copyright foto: ITV Global)

De korte promo maakt deel uit van de zojuist gestarte pr-campagne voor de reünie van de dramaserie Cold Feet, die voor later dit jaar staat gepland op ITV.

Cold Feet_Copyright ITV Global-3In het fragment zie je James Nesbitt en Ceallach Spellman als vader en zoon voor de buis tijdens het EK. Behalve deze twee doen in de revival van de legendarische comedydramasserie Robert Bathurst, Hermione Norris, John Thomson en Fay Ripley mee. Acteurs James Bolam (New Tricks), Karen David, Leanne Best en Art Malik (Upstairs Downstairs) hebben belangrijke bijrollen.

Naar verwachting wordt Cold Feet 2016 later dit jaar uitgezonden op ITV. Het is nog niet bekend of en wannéér de Nederlandse en Vlaamse televisie de nieuwe reeks programmeren. Lees hier veel meer over de revival van Cold Feet.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Pap… ik moet je iets vertellen (eerste Cold Feet promo)".