RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
2/04 2016

Paul Abbott’s No Offence vanaf 2 april elke zaterdag rond 22.35 uur op NPO2

No offence_Copyright Fremantle_KRO-NCRVTwee jonge vrouwen worden kort achter elkaar vermoord in Manchester. Detective Vivienne Deering en haar team zetten alles in het werk om te voorkomen dat de moordenaar weer toeslaat. Dan is er weer een meisje zoek…(Copyright foto’s: Fremantle)

Zo begint de nieuwe achtdelige misdaadreeks No Offence, afkomstig uit de pen van Paul Abbott. Vanaf 2 april kun je elke zaterdag om 22.35 uur een aflevering bekijken via NPO2.

No offence_Copyright Fremantle_KRO-NCRV 4No Offence is afkomstig uit de pen van Paul Abbott, van wie je ongetwijfeld de komische dramaserie Shameless kunt herinneren. Ook No Offence heeft veel komische elementen en is wat dat betreft een vrij ongebruikelijke detective binnen het genre. Lees hier veel meer over de serie en een handige wie is wie verteld door Paul Abbott.

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf over de reeks?

Joanna Scanlan, oftewel DI Vivienne Deering : ,,Abbott’s scenario’s zijn zó rich en ongewoon voor televisie. Niet vast te pinnen.”

No offence_Copyright Fremantle_KRO-NCRV 2Elaine Cassidy alias DC Dinah Kowalska :  ,,No Offence is hoogst origineel. Vast ook controversiéél in de ogen van sommige kijkers. Plus relevant, actueel, entertaining en grimmig.”

Alexandra Roach, oftewel DS Joy Freers ,,Abbott’s scenario’s zijn zó gedurfd, dat je er maar beter helemaal induikt en hoopt dat het werkt.”

No offence_Copyright Fremantle_KRO-NCRV 3Will Mellor alias DC Spike Tanner : ,,Abbott heeft een unieke, eigen stijl. Zelfs zonder te spieken wist ik dat het een Paul Abbott-script was.”

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Te zien?

No Offence wordt vanaf 2 april elke zaterdag rond 22.35 uur uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO2.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Paul Abbott’s No Offence vanaf 2 april elke zaterdag rond 22.35 uur op NPO2".