RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
7/06 2016

Twee misdaadreeksen van Anthony Horowitz

New Blood_Copyright BBCWMaar liefst twéé misdaadreeksen van Anthony Horowitz staan op het programma deze dagen. Bij de NPO is vanaf 10 juni het achtste en allerlaatste seizoen te zien van de klassieker Foyle’s War. En een dag eerder, op donderdag 9 juni, gaat op BBC ONE Horowitz’s jongste geesteskind in première: New Blood over twee jonge politiemensen, nog helemaal aan het begin van een veelbelovende carrière (Copyright foto’s: BBC Worldwide, All3Media International)

New Blood Copryight BBCWWat is New Blood?

Rash en Stefan (respectievelijk gespeeld door nieuwe talenten Ben Tavassoli en Mark Strepan) zijn twee jonge gepassioneerde politiemensen, nog maar net begonnen in het vak en aan het begin van een (hopelijk) veelbelovende carrière. De een is stagiair-politieman en de ander junior onderzoeker van de Serious Fraud Office. Beiden zijn kinderen van immigranten, weliswaar geboren en getogen in Groot-Brittannië maar toch outsiders. Ze kruisen elkaars pad door misdrijven die schijnbaar niets met elkaar te maken hebben en vormen al gauw een hechte vriendschap.

Te zien?

Elke donderdag om 22.00 uur op BBC ONE.

Foyle_CopyrightAll3MediaWat is Foyle’s War?

Misdaadreeks met in de hoofdrollen Michael Kitchen en Honeysuckle Weeks die nauwelijks nog introductie nodig heeft. Nadat ze jaren de misdaad te lijf gingen in het door de Tweede Wereldoorlog verscheurde Hastings hebben ze zich inmiddels aangesloten bij de Britse Geheime Dienst. Nog drie, nog niet eerder in de Lage Landen uitgezonden afleveringen staan op het programma: High Castle, Tresspass en Elise.

Te zien?

In de KRO-NCRV Detectivemaand op de vrijdagen 10 en 17 juni en 1 juli telkens rond 21.05 uur NPO2.

Bekijk hieronder alvast de trailers van beide series van Anthony Horowitz en lees hier en hier meer over bovengenoemde reeksen.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Twee misdaadreeksen van Anthony Horowitz".