RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
3/12 2010

2x niet te missen 4 t/m 10 december

Wireintheblood0024Zet je gsm zaterdagavond uit voor Mobile, een vierdelige nieuwe dramaserie over de macht van de mobiele telefoonindustrie op de Vlaamse zender Een. Plus, op Canvas, een nog niet eerder vertoonde Wire in the Blood-special.

1) Mobile, zaterdag 4 december 23.55 uur Een
Start van een vierdelige Britse thrillerreeks over de macht van de mobiele telefoonindustrie. De Radio Times omschreef Mobile als een bizarre combinatie tussen Recovery en 24.
De eerste aflevering wordt verteld vanuit het gezichtspunt van Eddie Doig (een rol van Neil Fitzmaurice). De doktoren hebben een hersentumor bij hem geconstateerd en de vooruitzichten zijn allerminst goed. Eddie is ervan overtuigd dat hij de dodelijke aandoening te danken heeft aan zijn werk als gsm-technicus en zint op wraak. Intussen wordt een drugshandelaar doodgeschoten en vliegt een telefoonmast de lucht in. Eddie rolt als hoofdverdachte uit de bus, maar heeft de politie het wel bij het rechte eind?
Hoofdrollen worden gespeeld door Michael Kitchen (Foyle’s War), John Thomson (Cold Feet), Samantha Bond (James Bond) en Jamie Draven (Messiah).

2) Wire in the Blood: Prayer of the Bone, zaterdag 4 december 22.10 uur Canvas
Bij mijn weten nog niet eerder vertoonde Amerika-special van de harde detectivereeks met in de hoofdrol Robson Green. Tony is in Texas om zijn expertise te laten schijnen op een oorlogsveteraan. De man wordt verdacht van het vermoorden van zijn hele familie. (Copyright foto: Alan Peebles, BBC America)

En verder natuurlijk ook nog: Slot van de tweedelige finale van A TOUCH OF FROST woensdag bij de KRO (afgelopen woensdag werd het eerste deel gezien door 1,3 miljoen Nederlanders, een absoluut kijkcijfferrecord!) en de voorlopig laatste LEWIS zaterdag op Canvas. Plus ACCUSED (maandag op BBC ONE), MIRANDA(maandag BBC TWO) en de voorlopig laatste MERLIN(zaterdag op BBC ONE).

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "2x niet te missen 4 t/m 10 december".