RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
26/08 2014

Meer onthullingen dinsdagavond in Britse dramaserie In the Club

InTheClub_CopyrightBBCWie zou toch de vader zijn? De voorbije afleveringen wist tienermoeder Rosie (Hannah Midgley)  behoedzaam de identiteit van de vader van haar kindje geheim te houden. Maar… dat gaat veranderen dinsdagavond in de vierde aflevering van Kay Mellor’s dramaserie In The Club. (Copyright foto: BBC)

Wat is In The Club?

In the Club is een zesdelige dramaserie van Kay Mellor over zes vrouwen uit Leeds die elke week een zwangerschapscursus bijwonen. Hun levens en liefdes staat centraal in de zesdelige dramareeks, die gemiddeld wordt bekeken door 4,2 miljoen Britten. Jasmin, Vicky, Rosie, Roanna, Kim en al die anderen maken ook vanavond weer de nodige dramatische ontwikkelingen mee.

CopyrightBBC_InTheClubMaar is In the Club dan geen typisch vrouwenserie?
Hoofdrolspeler Will Mellor (Rick) vindt het onzin dat de serie enkel voor vrouwen zou zijn. ,,In the Club weet zowel vrouwen als mannen aan te spreken, zegt hij in Total TV Guide. ,,Omdat het drama niet enkel gaat over zwangere vrouwen, maar ook over alle bijkomende problemen die als gevolg van de zwangerschap ontstaan voor de vaders.”


InTheClub_CopyrightBBCWaar zijn we gebleven?

Kim’s babytje is nu eindelijk geboren. En inmiddels wonen ze allemaal in bij Neil: Kim, Rosie en baby Dinah. De vraag is echter wanneer Neil en Kim nu eindelijk voor elkaars gevoelens durven uit te komen.

Blij met moederschap?

Intussen neemt Jasmin Vicky in vertrouwen en vraagt Roanna zich af of ze eigenlijk wel zo blij moet zijn met het feit dat ze nu opnieuw moeder is.

Intussen
De vijftienjarige tienermoeder Rosie (Hannah Midgley) bezoekt intussen haar gewonde vader in het ziekenhuis. Maar ze vertelt hem niét dat hij opa is geworden. Tijdens een confrontatie met een van de anderen praat Rosie echter haar mond voorbij en zullen we eindelijk te weten komen wie haar kindje heeft verwekt.

Kortom

Meer luiers, meer geheimen, meer ongecontroleerde gevoelens en een vleugje babyblues in In The Club, dat door sommige Britse media ook wel wordt omschreven als ,,Call the Midwife for the 21st century’’.

CopyrightBBC_InTheClubIn the Club bevalt overigens goed
De Britse kijkcijfers nemen per week alleen maar toe. Zo wist de derde aflevering 4,5 miljoen Britten voor de buis te krijgen. De week ervoor keken er nog 4,2 miljoen keken terwijl het debuut de week dáárvoor werd gezien door 4 miljoen mensen. (bron: BARB)

Te zien?

Dinsdag 26 augustus om 22.00 uur op BBC ONE

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Meer onthullingen dinsdagavond in Britse dramaserie In the Club".