RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
18/08 2014

Dramatische ontwikkelingen voor Cold Feet’s Hermione Norris in In the Club

In The Club_CopyrightBBC-RollemPictures6Dinsdagavond draait de actie vooral om het personage Roanna in de derde aflevering van In The Club, de Britse dramaserie over zes vrouwen die wekelijks een zwangerschapscursus bijwonen. Roanna wordt gespeeld door Hermione Norris, de actrice die je vast nog wel kent uit de dramaseries Spooks, Wire in the Blood en natuurlijk Cold Feet. (Copyright foto: BBC)

Vorige week hebben we kunnen zien dat zakenvrouw Roanna niet voor een kleintje is vervaard. Sterker nog, ze wist heel snel en adequaat te reageren toen bij Diane (Jill Halfpenny) de weeën kwamen en zij vlak voor de ingang van het ziekenhuis beviel van de helft van haar tweeling.

In The Club_CopyrightBBC-RollemPictures3Maar …of Roanna’s hoofd ook zo koel blijft als het om haar zélf gaat, valt nog te bezien. Net nu ze op het punt staat te bevallen heeft haar ex-man besloten haar creditcards te cancellen. En de ouders van haar vele jaren jongere vriend Simon (acteur Luke Thompson, foto) zijn niet echt bepaald bereid haar uit de financiële brand te helpen.

Intussen dreigt Rosie haar gevecht met Social Services te verliezen en schiet Jasmine in de stress vanwege het bezoek van iemand die ze liever ziet gaan dan komen.

In The Club, door sommige media ook wel ‘’Call the Midwife for the 21st century’’ genoemd, valt op door de sterke acteerprestaties, de puur-menselijke verhalen en de vele dramatische ontwikkelingen die in razendsnel tempo op de kijker worden afgevuurd.

Wat zeggen de kritieken?
,,Bewonderenswaardig opmerkelijk-‘getimed’, ”concludeert de Radio Times deze week. ,,Op hetzelfde moment dat Rosie’s babytje ter wereld kwam, was haar vader betrokken bij een ernstig verkeersongeluk, begonnen bij Diane de weeën en werd haar echtgenoot Rick door de politie achtervolgd nadat die een bank had beroofd’’.

Te zien?
Elke dinsdag om 22.00 uur op BBC ONE

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Dramatische ontwikkelingen voor Cold Feet’s Hermione Norris in In the Club".