RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
20/01 2016

Eerste foto Cold Feet-reünie

Cold Feet_Copyright ITV Studios Big Talk ProductionsEn daar staan ze dan! Robert Bathurst, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris en James Nesbitt. Oftewel de gehele cast van de nieuwe Cold Feet, die volgende maand in Manchester onder hooggespannen verwachtingen in productie gaat.  (Copyright foto: ITV Global – Big Talk Productions)

Nauwelijks ouder en grijzer en gemakkelijk herkenbaar. Maar wel zónder actrice Helen Baxendale, wiens personage Rachel aan het eind van de vorige serie zo jammerlijk kwam te overlijden. De reünie groepsfoto, die inmiddels de hele wereld overgaat, werd gisteren in het centrum van Londen genomen na afloop van de eerste zogenaamde ,,read though”. Dat is een gezamenlijke lezing van het script met alle acteurs, actrices en de crew, voorafgaand aan de eerste opname begin februari.

Cold Feet_Copyright ITV Global-2Behalve ,,Adam’’, ,,David’’, ,,Karen’’ ,,Pete’’ en ,,Jenny’’ waren ook acteurs James Bolam (New Tricks), Karen David, Leanne Best en Art Malik (Upstairs Downstairs) aanwezig. Zij zullen in de nieuwe reeks enkele voorname nieuwe personages gaan spelen. Wat hun rollen en personages precies zullen omvatten is vooralsnog top-geheim en zal pas bekend worden gemaakt dichter op de Britse uitzending.

De acteurs vertelden ook allemaal kort over hoe ze denken over de terugkeer van de legendarische dramaserie.

,,Ik ben dolblij om deel te mogen zijn van de nieuwe serie,’’ zei John Thomson bijvoorbeeld, die opnieuw voor de rol van Pete tekent. ,,Sinds de serie bijna 13 jaar geleden stopte, is de vraag naar de terugkeer van Cold Feet overweldigend geweest. Het is gewoon fantastisch om de mensen die het programma een warm hart toedragen zo’n briljant programma weer te kunnen aanbieden.”

Cold Feet_Copyright ITV Global-3,,Cold Feet was zó’n groot deel van mijn leven,’’ vertelde James Nesbitt (Adam) op zijn beurt. ,,Ik kan niet wachten om al mijn oude vrienden weer te zien en erachter te komen of Adam nog steeds zo’n grote eejit is als ik zelf nog altijd ben.”

Lees hier meer over de terugkeer van Cold Feet, die naar verwachting op de Britse televisie zal plaatsvinden rond september. Of en wanneer de reeks in Nederland en Vlaanderen zal zijn te zien, is helaas nog niet bekend.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Eerste foto Cold Feet-reünie".