RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
5/09 2016

Nieuw seizoen van Our Girl vanaf woensdag op BBC ONE mét Musketeer

Our Girl_Copyright BBCLiefhebbers van Luke Pasqualino, die in de onlangs opgedoekte Britse avonturenreeks The Musketeers de rol van D’Artagnan speelde, kunnen vanaf woensdag uitkijken naar het tweede seizoen van Our Girl. Daarin speelt de knappe acteur de rol van Elvis Harte, een beetje een ,,bad boy” die als commander werkt bij 2 Section, een divisie van het Britse leger op de grens met Somalië. (Copyright foto’s: BBC)

 Our Girl_Copyright BBCElvis Harte is overigens niet het hoofdpersonage uit de vijfdelige dramaserie Our Girl. Dat is namelijk de jonge vrouwelijke legerarts Georgia Lane, gespeeld door Michelle Keegan. Zij is zojuist als Lance Corporal aangesteld en gaat samen met Captain James (Ben Aldridge) en 2 Section op humanitaire missie naar Kenia.

Georgie wordt daar meteen in het diepe gegooid. Een bom ontploft op het moment dat zij een vluchtelingenkamp op de grens met Somalië naderen. Nóg grotere gevaren wachten Georgia wanneer zij zich gaat bemoeien met de ontvoering van een hulpverlener…

Our Girl Copyright BBCWat is Our Girl?

Our Girl is een vijf afleveringen tellende Britse dramaserie uit de pen van Tony Grounds. Behalve Keegan, Aldridge en Pasqualino doen onder anderen mee Angela Lonsdale, Sean Gilder, Molly Wright en Lee Worsick.  Dit nieuwe seizoen van Our Girl staat overigens helemáál los van de reeks die in 2014 werd uitgezonden en je kunt dus zó instappen.

Our Girl Copyright BBCLees hier meer over dat eerste seizoen. En lees hier het interview dat ik voor Humo destijds had met Pasqualino over de eerste serie van The Musketeers.

Te zien?

Our Girl wordt vanaf 7 september elke woensdag om 22.00 uur uitgezonden op BBC ONE. Het ligt in de lijn der verwachting dat BBC First spoedig volgt (met Nederlandse ondertiteling)

Bekijk hieronder alvast enkele fragmenten.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Nieuw seizoen van Our Girl vanaf woensdag op BBC ONE mét Musketeer".