RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
24/04 2016

Nostalgische dramaserie Home Fires vanaf 25 april ‘s middags op Eén

Home Fires_Copyright ITV GlobalGraag maak ik jullie nog even attent op de Britse dramaserie Home Fires, die vanaf maandag 25 april regelmatig in de middag wordt uitgezonden op de Vlaamse zender Eén. Echt iets voor de liefhebbers van nostalgische en hartverwarmende Britse dramaseries zoals Land Girls, Grantchester en Call the midwife. (Copyright foto’s: ITV Global)

Home Fires_Copyri9ght ITV GlobalWat is Home Fires?
Home Fires is een zesdelige Britse dramareeks over het leven van de vrouwen van de Great Paxford Women’s Institute, een vrijwilligersorganisatie in het landelijke Cheshire in de maanden voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op het boek ‘Jambusters‘ van Julie Summers.Home Fires_Copyright ITV GlobalRolbezetting?

Hoofdrollen worden gespeeld door een keur aan bekende acteurs en vooral actrices. Lees straks hier mijn interview met Samantha Bond, samen met Francesca Annis een van de belangrijkse hoofdrolspelers uit Home Fires. Verder doen mee Ruth Gemmell, Clare Calbraith, Ed Stoppard en Claire Rushbrook.


Te zien?

Er staan uitzendingen gepland op maandag 25 april, dinsdag 26 april, vrijdag 29 april, maandag 2 mei, dinsdag 3 mei en donderdag 5 mei.  Meestal rond 14.45 uur op Eén. Een tweede seizoen is momenteel te zien op de Britse commerciële televisiezender ITV, maar het is nog niet bekend of deze reeks óók hier het scherm zal aandoen.

Bekijk hieronder een trailer met de hoogtepunten van seizoen 1 (let op: boordevol spoilers!)

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Nostalgische dramaserie Home Fires vanaf 25 april ‘s middags op Eén".