RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
19/09 2019

The War of the worlds: Marsmannetjes landen op BBC ONE

Actueler kan de serie niet zijn nu de Amerikaanse marine afgelopen woensdag volgens diverse media toe heeft gegeven dat op drie video’s zogeheten ufo’s zijn te zien. The War of the Worlds heb ik het over, de nieuwe Britse sciencefictionserie naar de klassieke roman van H.G. Wells die binnenkort op BBC ONE wordt uitgezonden. (Copyright foto: ITV Studios)

The War of the Worlds is een nieuwe dramaserie naar het beroemde verhaal van HG Wells. Het verhaal gaat over een invasie van buitenaardse wezens in Engeland.

Peter Harness schreef de driedelige televisiebewerking die zich in tegenstelling tot de Steven Spielberg film uit 2005 afspeelt rond de tijd waarin de roman is gesitueerd: het Edwardiaanse tijdperk.

Poldarks Eleanor Tomlinson (‘Demelza’) speelt een van de hoofdrollen. Verder doen mee: Rafe Spall, Robert Carlyle en Rupert Graves. Opnamen vonden ruim anderhalf jaar geleden plaats in Liverpool.

Een hoorspel naar de roman op de Amerikaanse radio zorgde in 1938 voor heel wat paniek omdat luisteraars dachten dat het echt was.

Wannéér de marsmannetjes precies op BBC ONE zullen landen is nog onbekend. Houd deze site in de gaten voor de laatste updates.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "The War of the worlds: Marsmannetjes landen op BBC ONE".