RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
13/06 2016

Father Brown, vanaf vandaag elke werkdag rond 18.50 uur op NPO2

3160798-low_res-father-brownWie herinnert zich Father Brown nog? Halverwege de jaren zeventig – om precies te zijn in 1975 – zond de KRO deze Engelse detectiveserie uit naar de boeken van G.K.Chesterton. Nu is de Eerwaarde weer terug! (Copyright foto’s: BBC)

BBC/Chris Lobina_father BrownIn de oorspronkelijke serie schitterde Kenneth More in de clericale hoofdrol, bekend van de kostuumdramaserie The Forsyte Saga. De speurder die bekend stond om zijn minzame karakter, sluwheid en menselijk inzicht keert werkdagelijks terug op het KRO-NCRV-scherm. Met in de hoofdrol niemand minder dan Harry Potter’s Arthur Weasly, acteur Mark Williams.

Critici omschreven de nieuwe reeks als een combinatie tussen Midsomer Murders en Miss Marple, zich afspelend in de jaren 50.  Er zijn inmiddels vier seizoenen gemaakt. Een vijfde gaat binnenkort in productie.

Hier trouwens meer over de muziek voor Father Brown! En  hier kan je nog veel meer lezen over de nieuwe reeks.

3160759-low_res-father-brownTe zien?
Elke werkmiddag rond 18.50 uur op NPO2. Deze zelfde seizoenen zijn al eens eerder uitgezonden in de zomer van 2014. Op BBC First worden de meest recente seizoenen regelmatig vertoond.

Bekijk hieronder alvast enkele fragmenten en trailers.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Father Brown, vanaf vandaag elke werkdag rond 18.50 uur op NPO2".