RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
9/01 2016

Driedelige dramaserie Prey vanaf vanavond op NPO2

Prey-Copyright BBCWVanavond gaat op NPO2 de driedelige Britse ITV-thriller Prey van start met in de hoofdrol John Simm. Een politieman slaat op de vlucht, vals beschuldigd van de moord op zijn echtgenote. Vanaf ca 22.35 uur bij KRO-NCRV, wrschl wat later dan aangekondigd i.v.m. volleybal. (Copyright foto: KRO-NCRV/BBC)

Lees hier alvast een handige wie-is-wie uit de Mikro Gids van deze week. Overigens via HUMO kun je mijn gesprek lezen met schrijver en bedenker Chris Lunt.

Wat te verwachten?
Hoog tempo, aandacht vereist, goeie muziek (o.a. Cranberries, Damien Rice), vlot acteerspel John Simm en sterke karakterontwikkeling personage Susan Reinhardt (eerst mag je haar misschien niet zo, maar dat verandert).

Bekijk hieronder de trailer.

Detectiveliefhebbers van de hardere detectivereeksen zitten dit weekend sowieso goed bij de NPO want op NPO3 gaat seizoen 1 van Luther in de herhaling. Om 20.35 uur.

Idris Elba (The Wire) kruipt in de huid van de eigengereide John Luther, voor wie het politiewerk eerder een roeping is dan een manier om de kost te verdienen. Hij wordt begeleid door vaste sidekick DS Justin Ripley, gespeeld door rijzende ster en voormalig wereldkampioen thaiboksen Warren Brown.  De donkere psychologische thrillerreeks liep in Engeland in totaal vier seizoenen en oogde veel lof bij critici en crimeliefhebbers.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Driedelige dramaserie Prey vanaf vanavond op NPO2".