RSS
 • Poldark
 • The adventures of Sherlock Holmes
 • Vera
 • The Crown Netflix
ARTIKEL 3 reacties
26/01 2016

Guess who… er in het derde seizoen van The Fall zit? De Zweedse ,,Wallander”!

Wallander_Copyright KRO/SVTIn Belfast en omgeving zijn de opnamen begonnen van het derde en allerlaatste seizoen van The Fall, de thrillerserie met Gillian Anderson en Jamie Dornan. The Fall vertelt over de jacht op Paul Spector, een meedogenloze killer. (Copyright foto: Yellow Bird)

TheFall_CopyrightBBCNaast,,vaste The Fall”-acteurs Colin Morgan, John Lynch en Bronagh Waugh doen onderen ook Ruth Bradley, Richard Coyle en Aidan McArdle mee.

Meest opvallende naam op de rol is die van de Zweedse acteur Krister Henriksson, die vele jarenlang de rol van inspecteur Kurt Wallander speelde in de originele Zweedse detectiveserie. Wat zijn aandeel precies zal zijn, is vooralsnog onbekend.

Bekijk hieronder alvast een héél korte trailer van The Fall III, dat waarschijnlijk op zijn vroegst pas in het najaar op de BBC zal zijn te zien.

Deel dit artikel...

 1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

 2. 26/01 2016

  Over tv series en Wallander gesproken. Ik wacht nog steeds op de laatste drie afleveringen van Wallander van Kenneth Branagh. Ze zouden al lang geleden worden uitgezonden maar dat is nog steeds niet gebeurd en ik kan maar niet achterhalen waarom dat is. Heb jij enig idee hoe dat zit Patrick?

 3. Patrick
  27/01 2016

  Goed nieuws Joop: Fox gaat ‘m vanaf 5 februari elke vrijdagavond om 22.00 uur uitzenden. BBC volgt vrij snel daarna begrijp ik, want eerste trailers zijn al te zien. Binnenkort zal ik er een apart berichtje over plaatsen.

 4. Patrick
  27/01 2016

  Helaas, ik hoor net dat de reeks is verplaatst en nu pas op vrijdag 25 maart op FOX wordt uitgezonden. Het lijkt me dat de BBC er eerder mee van start gaat. Zodra ik een exacte datum heb voor de BBC-uitzending geef ik die uiteraard hier door.