RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
6/10 2014

Opnamen derde seizoen detectiveserie Father Brown bijna voltooid

FatherBrown_CopyrightBBCWorldwideZe zitten er bijna op; de opnamen van het derde seizoen van de Britse detectiveserie Father Brown. Mark Williams, Sorcha Cusack en Tom Chambers ronden momenteel de laatste opnamescènes af van vijftien nieuwe afleveringen. Dat gebeurt in de Cotswolds dat ook in de eerste twee seizoenen fungeert als Browns idyllische parochiedorpje Kembleford. (Copyright foto’s: BBC Worldwide)

Welke verhalen van Father Brown-bedenker G.K.Chesterton, voor het eerst gepubliceerd in The Saturday Evening Post in 1912, deze keer de revue zullen passeren is vooralsnog onbekend.

FatherBrown_CopyrightBBCWorldwideMaar net als in het tweede seizoen wordt de sympathieke dorpspastoor nauwlettend in de gaten gehouden door Inspector Sullivan: een ambitieuze Londense detective die vastbesloten is dat de bemoeizieke speurder van Kembleford niet de overhand krijgt.

Naar verwachting zal de nieuwe reeks zo rond januari/februari op BBC ONE zijn te zien. Of en wannéér de KRO volgt is nog niet bekend. Houd dit blog in de gaten voor de exacte uitzenddata.

Hier kun je nog veel meer lezen over Father Brown.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Opnamen derde seizoen detectiveserie Father Brown bijna voltooid".