RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
13/10 2015

Brits relatiedrama Ordinary Lies over groepje collega’s in een autoshowroom

CopyrightBBC_OrdinaryLies--2Hoe goed ken je je collega’s werkelijk? En wat gebeurt er als een smoes totáál uit de hand loopt? Daarover gaat de nieuwe Britse dramaserie Ordinary Lies, vanaf 20 oktober elke dinsdag om 21.45 uur op BBC FIRST. (Copyright foto’s: BBC)

Wat is Ordinary Lies?

Ordinary Lies is een zesdelig relatiedrama van schrijver Danny Brocklehurst (The Driver, Shameless). Centraal staat een groepje mannen en vrouwen werkzaam voor een autoshowroom. Elke week is er aandacht voor één werknemer en één geheim. De serie is afkomstig van hetzelfde productiehuis als Happy Valley en Last Tango in Halifax.

CopyrightBBC_OrdinaryLies-1En de eerste aflevering?

In de eerste aflevering volgen we verkoper Marty, die na de zoveelste waarschuwing doodsbenauwd is dat hij zijn baan zal verliezen. Als hij te laat op zijn werk arriveert raakt Marty in paniek en bedenkt hij een smoes. Die smoes is echter zó buitenproportioneel en shockerend ook dat hij het zichzelf totaal onmogelijk maakt….

Hoofdrollen?

De rol van Marty wordt gespeeld door Jason Manford. Verder zie je onder anderen Max Beesley, bekend van Hotel Babylon en Mad Dogs, Jo Joyner (EastEnders), Sally Lindsay (Scott & Bailey) en Mackenzie Crook (The Office, Games of Thrones)

CopyrightBBC_OrdinaryLies-3Wat te verwachten?

Ik ben een fan van ,,northern dramas” en met name van Ordinary Lies dat een welkome afwisseling vormt op alle misdaad- en kostuumdramaseries. De serie gaat over gewone mensen in buitengewone omstandigheden. Mensen waarin je je gemakkelijk kunt verplaatsen, ook al vertellen ze soms een leugentje (al dan niet om bestwil) dat verschrikkelijke gevolgen heeft. De serie was afgelopen voorjaar al te zien op BBC ONE en helaas is er nog geen zicht op een vervolgseizoen.

Nieuwsgierig?

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Te zien?

Ordinary Lies wordt vanaf 20 oktober elke dinsdag om 21.45 uur uitgezonden op BBC FIRST.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Brits relatiedrama Ordinary Lies over groepje collega’s in een autoshowroom".