RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
21/12 2011

The Doctor, The Widow and The Wardrobe

doctor-who-closeEen goede traditie zet je voort. Vandaar dat BBC ONE de kijkers Eerste Kerstdag weer trakteert op een speciale kerstaflevering van de science fictionserie Doctor Who. De special heeft de C.S Lewis-achtige titel The Doctor, The Widow and The Wardrobe meegekregen. (Copyright foto’s : BBC)

Het verhaal begint in een huis in Dorset, waar de Doctor blijkbaar reeds een poosje als opziener werkzaam is. Op een bepaald moment wordt de woning bezocht door een zekere Madge Arwell en haar twee kinderen, Cyril en Lily.

doctor-who-castHet half-complete gezin komt er schuilen vanwege de Tweede Wereldoorlog. De Doctor is erg blij met de evacuees omdat hij, na het vertrek van Amy en Rory in de vorige serie, alweer een tijdje alleen is. Hij komt er al snel achter dat Madge’s echtgenoot, en de vader van Cyril en Lily, wordt vermist aan het front. De Doctor zet vervolgens alles op alles om het drietal toch een onvergetelijke kerst te bezorgen…

doctor-whoHoofdrollen worden gespeeld door Claire Skinner (Outnumbered), Alexander Armstrong, Bill Bailey, Arabella Weir en Paul Bazely. En natuurlijk draaft Matt Smith weer op als de Doctor.

In 2012 bestaat de serie Doctor Who overigens 49 jaar.

The Doctor, The Widow and The Wardrobe wordt Eerste Kerstdag uitgezonden op BBC ONE om 19.00 uur. De herhaling is dinsdag 27 december om 15.50 uur, eveneens op BBC ONE.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "The Doctor, The Widow and The Wardrobe".