RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
30/08 2019

‘Brigadier Hathaway’ te zien in derde seizoen Brits kostuumdrama Victoria

Fans van Laurence Fox – beter bekend als ‘brigadier James Hathaway’ uit de detectiveserie Lewis – opgelet. Vanaf aanstaande zaterdag (en vanaf vrijdag op Eén) is de acteur te zien in een nieuw seizoen van Victoria, de Britse kostuumdramaserie over het turbulente leven van Queen Victoria. (Copyright foto’s: ITV Studios)

Fox speelt de eigengereide Lord Palmerston, de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken met wie de vorstin het nog flink aan de koninklijke stok krijgt.

Natuurlijk keren Jenna Coleman en Tom Hughes weer terug voor de rollen van Queen Victoria en Prince Albert. Dit achtdelige derde seizoen gaat vooral over de periode voorafgaand aan de bouw van Crystal Palace. Ook is er aandacht voor de grote hongersnood in Ierland en de revoluties in Europa.

Te zien?
Het derde seizoen van Victoria is vanaf 31 augustus elke zaterdagavond rond 20.15 uur te zien op NPO2. De Vlaamse televisiezender Eén zendt dezelfde aflevering telkens een aantal dagen later uit, namelijk op vrijdag (6 september etc) rond 22.10 uur. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "‘Brigadier Hathaway’ te zien in derde seizoen Brits kostuumdrama Victoria".