RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
28/01 2014

Doctor Who in een nieuw jasje

DOCTOR WHO_1“Géén tierelantijntjes, géén lange sjaal, geen geknoei, maar… 100 procent Rebel Time Lord.’’ Zo omschrijft acteur Peter Capaldi de kleding van de twaalfde Doctor Who, vanaf dit najaar op BBC ONE. (Copyright foto: BBC/Steve Brown)

De BBC maakte vandaag Doctor Who’s nieuwe outfit bekend. Het is gebruikelijk dat de Tijdheer van Gallifrey van kleding wisselt zodra de Doctor een nieuwe gedaante aanneemt.

DOCTOR WHO_1-Copyright BBCDus vandaar dat we Peter Capaldi hier in een nieuwe jas zien, nieuwe schoenen en een nieuwe broek. De opnamen van het achtste seizoen, het eerste met Capaldi aan het roer van de TARDIS, zijn inmiddels in volle gang. Steven Moffat, lead writer en executive producer, voegde er in een persbericht aan toe: “New Doctor, new era, and of course new clothes. Monsters of the universe, the vacation is over – Capaldi is suited and booted and coming to get you!

Afleveringen met Capaldi’s meest recente voorgangers (Christopher Eccleston, David Tennant & Matt Smith) zijn regelmatig te zien op BBC THREE, BBC Entertainment, SyFy en (enkel in Vlaanderen) op Acht.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Doctor Who in een nieuw jasje".