RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
17/11 2013

Wie, wat, waar en vooral… Who?

DoctorWho_CopyrightBBCEen zo compleet mogelijk lijstje van alle Doctor Who-gerelateerde televisieprogramma’s aan de vooravond van de 50e verjaardag. (Copyright foto’s: BBC)

maandag 18 november

THE ULTIMATE GUIDE TO DOCTOR WHO
21.00 uur BBC THREE
De 11e Doctor (Matt Smith) kijkt terug op zijn elf tv-levens met gastrollen van vroegere ‘Doctors’ Peter Davison, Colin Baker,Sylvester McCoy, Paul McGann en David Tennant. Plus Rick Edwards, Konnie Huq en McFly. Dit programma wordt aanstaande vrijdag herhaald.

donderdag 21 november

DOCTOR WHO AT THE PROMS
20.00 uur BBC THREE
Groots concert en muzikaal spektakel vanuit de Royal Albert Hall. Opgenomen afgelopen juli.

CopyrightBBCAN ADVENTURE IN SPACE AND TIME
22.00 uur BBC TWO
De reeds lang aangekondigde negentig minuten durende tv-film, geschreven door Mark Gatiss, neemt de kijkers mee terug naar 1963 en geeft een goed beeld van hoe de serie ooit tot stand is gekomen. Met David Bradley (foto) als William Hartnell, de eerste acteur die de rol van de Doctor speelde. Verder o.a. met Call the Midwife’s Jessica Raine, Brian Cox en Lesley Manville.

4665104-low_res-doctor-whoDOCTOR WHO: AN UNEARTHLY CHILD
23.30 uur BBC FOUR
Het áller-allereerste Doctor Who-verhaal ‘re-mastered’ voor 2013. Vier afleveringen in black and white mét de enige echte eerste Doctor, William Hartnell.

vrijdag 22 november


4665078-low_res-doctor-whoTHE ULTIMATE GUIDE TO DOCTOR WHO
21.00 uur BBC THREE
De 11e Doctor (Matt Smith) kijkt terug op zijn elf tv-levens met gastrollen van de vroegere ‘Doctors’ Peter Davison, Colin Baker,Sylvester McCoy, Paul McGann en David Tennant. Plus Rick Edwards, Konnie Huq en McFly. Herhaling van afgelopen maandag.

CopyrightBBC_MeYouandDrWhoME, YOU AND DOCTOR WHO: A CULTURE SHOW SPECIAL
22.30 uur BBC TWO
Matthew Sweet op zoek naar de verklaring voor het succes van het Britse  tv-programma Doctor Who. Hij  spreekt onder anderen met politicus Ken Livingstone, schrijfster Caitlin Moran en ‘Doctors ‘van toen én nu.

THE GRAHAM NORTON SHOW
23.35 uur BBC ONE
Matt Smith en David Tennant nestelen zich op de sofa in de humoristische talkshow van de Ier Graham Norton. Ook Robbie Williams en Emma Thompson komen langs.

THE SCIENCE OF DOCTOR WHO
00.05 uur BBC TWO
Herhaling van het op 14 november jongstleden voor het eerst uitgezonden wetenschapsprogramma waarin Professor Brian Cox vertelt of er enige waarheid schuilt in Doctor Who. Kunnen we bijvoorbeeld met zijn allen in de toekomst door de tijd reizen?

zaterdag 23 november

DOCTOR WHO SPECIAL – THE DAY OF THE DOCTOR
20.50 uur BBC ONE
Naar verwachting wereldwijd: 100 miljoen kijkers…  Matt Smith en David Tennant bundelen hun krachten in de strijd tegen Daleks, Zygons én …..?

(Na afloop wordt op BBC THREE een groots feestelijk programma uitgezonden)

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Wie, wat, waar en vooral… Who?".