RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
17/09 2010

3 x niet te missen deze week 18-24 september 2010

SPOOKS9cast1) Spooks, vanaf 20 september elke maandagavond 22.00 uur BBC ONE.
Legt Harry Pearce straks uiteindelijk het loodje? Hoe reageert Lucas op het wederzien met zijn ex Maya? En wat moet ‘Edward Seymour’ uit The Tudors nou toch in the Grid?
Terwijl de VARA nog maar steeds geen idee heeft wanneer de volgende (zevende) serie van het spionagedrama wordt geprogrammeerd, gaat op de BBC de negende en – zoals het er naar uitziet – allerlaatste  Spooks van start. Wederom met Richard Armitage als Lucas en oude rot-in-het-(spionage)vak Peter Firth als teamleider Harry Pearce. Nieuwe acteurs in de rolbezetting zijn o.a. Sophia Myles (Doctor Who), Ian Glen (Trial & retribution II), Max Brown (The Tudors) en Laila Rouass (Amber uit Footballers Wives). (Copyright foto: BBC/Kudos)

Britz_Sohail42) Britz, zaterdag 18 september 2010, 23.15 uur NTR Nederland 2
Tweede en laatste deel van de tweedelige miniserie van Peter Kosminsky. Over een broer en een zus en hun leven onder de Britse anti-terreurwetgeving. Zaterdag het verhaal van Nasima. Zie ook het artikel elders op dit weblog. (Copyright foto: NTR/ Channel Four)

Rebus3) Rebus, zaterdag 18 september 2010, 22.10 uur Canvas
Laatste kans om Ken Stott nog éénmaal aan het werk te zien als de Schotse speurneus John Rebus, naar de boeken van Ian Rankin. Canvas herhaalt Knots and Crosses uit 2007, waarmee helaas een definitief einde kwam aan de sterk in kwaliteit wisselende detectivereeks. Daniel Carr, die bij Rebus bekent dat hij betrokken was bij een steekpartij, wordt vrijgesproken omdat ie volgens de verdediging zijn bekentenis onder dwang zou hebben gedaan. Er wordt een onderzoek gestart naar hoe het verhoor precies is verlopen. Een oude vriend van Rebus, met wie hij in onmin is geraakt, leidt de zaak. Dan ontvangt Rebus een aantal dreigbrieven en lapt Clarke de (politie)regels aan haar laars om Rebus een handje te helpen. Met onder anderen Nicholas Farrell, bekend gezicht uit talloze Britse producties. (Copyright foto: STV)

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "3 x niet te missen deze week 18-24 september 2010".