RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
1/02 2016

Tamzin Outhwaite uit diverse Britse dramaseries op zoek naar haar roots

BBC:Wall to Wall-2Dinsdagmiddag gaat de Londense actrice Tamzin Outhwaite op BBC TWO (opnieuw) op zoek naar haar wortels in de herhaling van Who Do You Think You Are?  Wie is Tamzin eigenlijk en waar kennen we haar van? (Copyright foto: BBC/Wall to Wall)

Achtergrond
Tamzin Outhwaite werd op 5 november 1970 geboren in Clapton, Oost-Londen. Zij is de dochter van Colin and Anna Outhwaite en heeft een oudere zus Kes Colin en jongere broer Jake Andrew.

BBC:Wall to WallBrak door met…
EastEnders, de BBC-soap waarin ze jarenlang de rol van Mel Healy voor haar rekening nam.

Nu te zien in…
New Tricks
, waarin ze de rol speelt van DCI Sasha Miller, opvolgster van Sandra Pullman. Het laatste seizoen wordt momenteel elke donderdag uitgezonden op BBC FIRST.  Hier kun je er meer over lezen.

CopyrightBBC New tricksWaar heb je haar misschien nog meer in gezien?
Tamzin is bij ons ook te zien geweest in de BBC-miniserie Frances Tuesday, uitgezonden als KRO-detective en op NET5/Canvas in Hotel Babylon. Ze speelde ook mee in Hustle, Red Cap en The Fixer.

Privé-situatie
Tamzin heeft twee dochtertjes uit haar inmiddels gestrande huwelijk met Tom Ellis, bekend van de sitcom met Miranda Hart.

BBC:Wall to Wall-TamzinWat kunnen we verwachten van Who Do You Think You Are?
Gelato, straciatelli en Toscane. Ofschoon Tamzins ouders werden geboren in de East End van Londen heeft ze Italiaans bloed. Haar over-grootvader Adelmo Santi vertrok als tiener uit Toscane om een succesvolle ijssalon te beginnen in Fishburn in County Durham. Maar, zo ontdekt Tamzin, niet iederéén verwelkomde de Italiaanse immigranten met open armen.

Wanneer op tv?
Dinsdag 2 februari om 15.00 uur op BBC TWO. Het betreft een herhaling van donderdag 21 augustus 2014.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Tamzin Outhwaite uit diverse Britse dramaseries op zoek naar haar roots".